Sauna 89. Maunulan majan kipakat pikaiset

Olin vasta joskus syksyn mittaan saanut tietää, että Maunulan ulkoilumajalla Keskuspuistossa pääsee lenkkisaunaan keskiviikkoisin.

Lenkkisaunavuorot Maunulan majan puulämmitteisessä saunassa ovat keskiviikkoisin. Miesten vuoro on klo 16.00 – 18.30 ja naisten vuoro on klo 18.30 – 20.00. Saunamaksu on 5,00 € / henkilö.

Ehdin jo heittää toivoni, että ehtisin Maunulan majan löylyihin, sillä keskiviikkoisin on ollut iltakoulua. Tänään aamulla töihin lähtiessä pakkasin kuitenkin varuiksi pyyhkeen reppuun.

WP_20141210_004 WP_20141210_002

Ja niinpä ehdin Maunulan majan vuoden viimeiseen lenkkisaunavuoroon, ihan viimeisenä! Maja oli puoli kahdeksan jälkeen kiinni ja pimeänä, mutta pihasaunan ikkuna oli raollaan ja koputtelin ovelle. Saunomista lopettelevat naiset päästivät minut sisään ja totesivat, ettei varmaan olen kiiruskaan, kunhan laitetaan ovet ja ikkunat kiinni ja sammutetaan valot lähtiessä. Kiukaassa oli sen verran hiiliä, että tuli syttyi uudelleen. Otin kipakat löylyt ja olin onnellinen. Tämänpäiväinen tenttikin meni varmaan ihan hyvin, tai ei ainakaan ihan huonosti.

Paikalle ei ollut ihan helppo löytää, hortoilin bussilla vähän ohi ja kävelin takaisin päin Etelä-Haagan puolelta. Puhelimen reittiopas ei tunnistanut majan osoitetta Metsäläntie 7.

WP_20141210_006

1 responses to “Sauna 89. Maunulan majan kipakat pikaiset”

  1. laurajanis says :

    Unohdin muuten kertoa, että en saanut maksettua saunamaksua, kun maja oli tosiaan mennyt jo kiinni. Ei ollut käteistäkään mukana, että olisin voinut jättää saunalle rahan. Kiitos Maunulan majalle näistä keskiviikkolöylyistä, tulen toistekin ja maksan velkani pois!

Jätä kommentti